ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στο σύγχρονα εξοπλισμένο Ιατρείο στην Νέα Καλλικράτεια όπως και στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις της κλινικής του Αγίου Λουκά, ο Ιατρός Χρήστος Καραπαύλος με άρτια χειρουργική και διαγνωστική εμπειρία, μπορεί να σας συμβουλεύσει και να αντιμετωπίσει όλο το φάσμα των Ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων.

Θεραπεία των διαταραχών της ακοής και της ισορροπίας, καθώς και των παθήσεων των αυτιών ( οξείες & χρόνιες ωτίτιδες, κακοήθειες ), των εμβοών, του νευροπαθητικού άλγους και των διαταραχών του προσωπικού και των άλλων εγκεφαλικών νεύρων καθώς και για την αντιμετώπιση ανωμαλιών του έξω και έσω ωτός.

Φροντίδα της ρινικής κοιλότητας και των παραρρινίων, αντιμετώπιση των διαταραχών της περιοχής της ρινός ( αλλεργίες και αίσθηση της όσφρησης ), της αναπνοή και της αισθητικής εμφάνισης της μύτης.
Aντιμετώπιση νοσημάτων του λάρυγγα και της άνω μοίρας του αναπνευστικού συστήματος και του πεπτικού σωλήνα, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών φώνησης , κατάποσης και κακοσμίας.

Στο ιατρείο σε καταλλήλως εξοπλισμένη και διαμορφωμένη αίθουσα υπάρχει η  δυνατότητα διενέργειας μικροεπεμβάσεων (όπως βλεφαροπλαστική, σμίκρυνση ρινικών κογχών, μυριγγοτομή με τοπική αναισθησία, αφαίρεση μορφωμάτων προσώπου, τραχήλου, στοματικής κοιλότητας)